U12-pige B mødte deres overmænd i Mejrup-Hvam

Søndag den 28. november mødte det ene af Struers U-12-pigehold Mejrup-Hvams piger.
SFH måtte erkende, at de havde mødt deres overmænd, men gjorde hvad de kunne for at holde det fremstormende angrebsspil fra Mejrup-Hvam i ave. Efter fire minutter stod der 2-0 til Mejrup-Hvam, og selvom Katrine Vinther gjorde en god indsats i målet, og Nanna Mortensen fik brudt et angreb og spillede bolden videre til Kathrine Banke, som havde et skud på mål, var SFH ved pausen bagud 0-6.
I anden halvleg havde Struer-spillerne fundet en lidt mere aggressiv spillestil frem og flere af pigerne havde udmærkede forsøg midt i anden halvleg. Allersidst i anden halvleg blev Kathrine Banke spillet fri inde på stregen, og hun fik scoret Struers første og eneste mål i kampen, der endte 16-1 til Mejrup-Hvam.