Hård fight gav sejr på udebane.

Struer FHs U10 piger (A) var søndag formiddag på besøg i Tjørring.
Struer startede igen med solidt forsvarsspil, hvor Tjørring blev holdt fra de store scoringschancer.

I den modsatte ende kneb det med det flydende angrebsspil. Struer pigerne spillede for langsom, og for meget sidelæns. Generelt havde Struer pigerne svært ved at komme til de helt store chancer, men kunne dog gå til pause foran 3-2.

Struer pigerne kom bedre fra start i 2. halvleg, og trak hurtigt fra og kom foran 6-2. Struer pigerne spillede hurtigere, og stod stadig solidt i forsvaret. Dog begyndte kræfterne at slippe op, og som kampen skred frem, kom Tjørring dog tættere og tættere på. Mod slutning betød et boldtab, at Tjørring havde muligheden for at udligne til, men Struers hårdt kæmpende forsvar holdt stand, og kunne gå fra banen med en sejr på 8-7.

Målscorere for Struer: Thea Skovsbjerg 4, Caroline Jahnsen 1, Signe Birk 1, Emma Højris Brink 1 og Sofie Mygh 1

Holdet bestod af: Thea Skovsbjerg, Emma Balle, Lærke Buurgaard, Signe Birk, Sofie Mygh, Caroline Jahnsen, og Emma Højris Brink