U10 Piger B: Struer FH - Mejdal GIK 7-11 (3-5)

U10 pigerne fra Struer FH spillede torsdag sæsonens første hjemmekamp mod Mejdal GIK. Struers Helena Christensen startede kampen med flot skud på mål, som blev fulgt op af flere gode forsøg fra Emma Madsen og Karoline Lund. Det var dog udeholdet der bragte sig foran efter 5 minutter. Et gennembrud fra Karoline Lund førte herefter til udligning. Kampen fortsatte jævnbyrdig til pausestillingen 3-5 med scoringer fra Helena Christensen og Amanda Overgaard og fine redninger fra Helene Gaun.
Udeholdet kom efter pausen foran med yderligere et mål, før det lykkes Struers Emma Madsen at reducere til 4-6. Udeholdet havde i den efterfølgende periode mere held med deres afslutninger end Struer og førte derfor 4-9 midt i anden halvleg. Struer gav dog ikke op og flot sammenspil på stregen gav Emma Madsen mulighed for at score til 5-9. Josefine Pasma, som vogtede Struers mål i 2. halvleg havde flere flotte redninger og efter 2 scoringer fra Karoline Lund var stillingen pludselig 7-9. Til trods for godt angrebsspil og et tilkendt straffekast var dette dog det tætteste Struer kom på at udligne, for kampens sidste 2 scoringer kom fra Mejdal til slutresultatet 7-11.