U10 piger C: Struer FH – Tangsø 3-7

Struers piger C spillede søndag mod Tangsø. Struer kom bedst fra start med en fin scoring af Line Pedersen i kampens første minutter. Struer havde dog problemer i forsvaret, og havde svært ved at dæmme op for et par dygtige Tangsø-spillere. Katja Fredriksen havde dog nogle pragtredninger og efterhånden kom der mere styr på forsvarsspillet.
Kampen var meget lige, men Tangsø gik langt frem, i forsvaret, og Struerpigerne havde svært ved at spille bolden rundt. Det lykkedes Tangsø at score på nogle hurtige kontraangreb, så stillingen i pausen var 5-1 til Tangsø.
I 2. halvleg var Stuer bedre til at hjælpe hinanden af med boldene, og de var meget vakse i returløbet. Forsvaret stod rigtig godt og Emma Poulsen og Christina Grimstrup fik lukket helt af for fløjene. I angrebet spillede Struer fornuftigt og både Emma Carlsson, Christina Grimstrup og Sille Lyhne havde nogle gode afslutninger, der alle ramte stolpen. Cecilie Thomsen og Katja Fredriksen scorede hvert et flot mål. Struers forsvar var fremragende, og da Tanja Pedersen tog det meste i målet, havde Tangsø ikke meget at gøre. Alt i alt en flot kamp af Struerpigerne.