Topkamp endte uafgjort for Serie 1 Damer

Struer FH – HH90 23-23

Sidst de to mødte hinanden endte det med et nederlag til Struer på 10 mål, så der var dømt revance for hjemmeholdets vedkomne. Struer startede kampen godt og viste igen at de ville vinde. HH90 stiller med et hold, som er reserve til deres 2 div. Så det er gode spiller, som Struer er oppe imod. Begge hold kæmpede og det var en meget lige kamp hele vejen igennem og midt i første halvleg, havde hjemmeholdet fået et forspring på 4 mål, men kunne gå til pausen med et 2 måls føring. I 2 halvleg fik udeholdet kæmpet sig tilbage og kampen lå og bølgede frem og tilbage. Det var en rigtig god håndboldkamp, med masser af godt håndbold og det er fortjent at begge hold fik point med fra kampen. Kampen endte 23-23.