U10 piger til kredsmesterskab i Tarm

Struer FH´s U10 piger drog søndag forventningsfulde til kredsmesterskab i Idrætscentret i Tarm, efter en flot 2. plads i vinterens turnering.
Dagens første kamp var mod Herning FH. Struer spillede hele kampen nervøst og ukoncentreret, og kunne slet ikke få spillet til at fungere. Resultatet var da også et nederlag på 9-2 til er Herning-mandskab, som Struer normalt ville kunne spille lige op med.
Efter en pause med frokost, var det tid til dagens 2. modstander, nemlig Sdr. Felding. Struer kom i denne kamp væsentligt bedre fra start og spillede flot i forsvaret. I angrebet kneb det med at få omsat chancerne til mål. Struer tabte kampen 7-3, men denne gang til en væsentlig bedre modstander.
Dagens 3. modstander var de gule fra Resen KFUM, med andre ord et vaskeægte lokalopgør. Med 2 nederlag i bagagen stod det klart at Struer ikke kunne vinde kredsmesterskabet, men en sejer over ”arvefjenden” fra Resen ville være en fin oprejsning. Kampens 1. halvleg var både jævnbyrdig og målfattig, pigerne kunne således gå til pausen ved stillingen 2-2. I anden halvleg var det dog Struer, der have overtaget og fik med flot spil hevet en sej hjem på 8-4. En pragtfuld afslutning på en god dag, hvor mange forældre havde taget turen til Tarm. Ud over at heppe på pigerne, var der rig mulighed for en snak med de andre forældre, samt hygge med hjemmebagte boller og kage.