God fight af U10 piger

Søndag morgen startede U10 pigerne op med kamp i Struer hallen kl. 09:00. Modstanderen var Mejrup-Hvam 2, som fører puljen med maksimum point.

Kampen starter meget langsomt fra begge hold, men Mejrup kommer alligevel til nogle afslutninger, som de ikke formår at omsætte til mål, da Frigg står en helt fantastisk kamp. 14 min inde i 1. halvleg bliver kampens første mål scoret af Karoline, som kommer i høj fart mod målet. Derefter bliver det til 2-0 af Barbara, men så begynder Mejrup-Hvam at få held med deres afslutninger og kommer foran 2-5.

Struers piger har svært ved at få placeret bolden, og mange afslutninger rammer lige på modstanderens målmand, men når pigerne begynder at tro på deres afslutninger, så ender det også med mål. Vi kommer op på 5-7, men desværre ender kampen 5-8 til Mejrup-Hvam.

Pigerne kæmpede flot – især i 2. halvleg, hvor de formåede at tage lidt hårdere ved modstanderne, når de kom ind imod dem.