Drengene tabte til Hjerm

Det lykkedes ikke for Struer FH's U12 at få en sejr i lokalopgøret mod Hjerm.

De to hold havde svært ved at få gang i målscoringen i starten af kampen. 2 gode målmænd og hårdt kæmpende forsvar betød, at stillingen efter 10 minutters spil var 2-2.
Hjerm fik herefter skabt et lille hul og bragte sig foran 5-3 inden halvleg.
I 2. halvleg tog Hjerm teten og udnyttede, at de var godt skydende ude bagfra. Struer drengene havde lidt problemer i forsvaret, hvor Hjerm fik lov at afslutte indenfor 3 meteren. I den modsatte ende af banen, dækkede Hjerm offensivt og pressede Struer til afslutninger langt udefra. Struer drengene kom godt igennem, når de løb for hinanden eller udfordrede forsvaret mand mod mand, men for ofte blev spillet stresset af Hjerm forsvaret.
Kampen sluttede med en fortjent sejr til Hjerm på 16-8, men vi er helt klar på at tage revanche på søndag.