Menu Menu

U15 piger spillede sig i 2. Division.

Struer Håndbold havde i weekenden 3 ungdomshold i kvalifikation til divisionerne.

U15 piger kunne med to sejre og et nederlag booke pladsen i 2. Division efter en rigtig god dag i Nr. Søby. Det blev til sejre over Nr. Søby og Thy Håndbold, mens Fjends var for stor en mundfuld. Pigerne kunne herefter fejre kvalifikationen og kan se frem til næste opgave, der er Struer Cup i weekenden 20.-22. september.

Helt så godt gik det ikke for u19 piger, der ligeledes var i kvalifikation til 2. division. Et afbudsramt hold måtte se sig slået af Nr. søby/Skive og Ikast Håndbold.

U15 drenge var søndag i 2. kvalifikationsrunde til 1. division var de skulle møde Viborg HK og Fredericia.
Efter nederlag 21-15 mod Viborg HK, i en kamp spillet slet ikke fungerede, så brændte drengene en super kamp af mod Fredericia. Kampen blev vundet med 27-22. Sammen med U15 pigerne der havde taget turen til Viborg, kunne drengen se den afgørende kamp mellem Viborg og Fredercia.

Alt andet end sejr til Fredericia på 5 eller 6 mål, ville sende Struer Håndbold i 1. Division. Desværre kunne Struer ikke bruge kampens resultat til noget, da Viborg tabte kampen med de forbudte cifre 27-22. Struer Håndbold skal derfor ud i en svær kvalifikation til 2. division på søndag.

U15 piger spillede sig i 2. Division.