Sejr og nederlag til U12 piger.

Begge U12 pigehold havde sidste kamp søndag. Først skulle hold 2 spille mod det absolutte tophold fra Resen. Selvom der var 16 points imellem de to hold, så var det gæsterne fra Struer der var foran 9-8 da der var spillet 2 minutter af anden halvleg. Pigerne leverede en rigtig flot indsats ,men måtte se Resen løbe med en sejr på 14-12. Stor ros til pigerne, der har været igennem en rigtig flot udvikling gennem sæsonen. Vi glæder os allerede til den næste.
Hold 1 skulle senere på dagen forsøge at sikre sig 3. pladsen i puljen. Uafgjort ville være nok, mens et nederlag ville spille pladsen i hænderne på dagens modstander fra Mejrup-Hvam.
Pigerne leverede et rigtig koncentreret indsats, og tilspillede sig mange gode afslutningsmuligheder. Mejrup-Hvams målvogter stod en rigtig god kamp, men Emma Mikkelsen havde i den grad krammet på hende fra stregen. I det modsatte mål var Freja Vester også i hopla, og reddede rigtig mange afslutninger fra hjemmeholdet. Ved pausen var Struer foran 7-4. I anden halvleg bragte Struer sig yderligere foran. Mod slutningen af kampen, var Mejrup-Hvam ved at nærme sig Struer, men det blev til en fortjent sejr på 13-12. Holdet indtager dermed 3. pladsen, som må siges at være en rigtig flot placering efter de suveræne tophold fra Ikast og Hernng.