Nederlag, men puljevinder.

Søndag var der topopgør i U10 i Tarm Idrætscenter, hvor hjemmeholdet skulle vinde med mere end 2 mål for at blive puljevinder. Struer Håndbold har ikke tabt efter jul, så man gik igen efter 2 point.Hjemmeholdet kommer godt fra start og lægger et godt pres på Struer pigerne, som virkelig skal yde noget i begge ender for stå godt til Tarm. Struer pigerne kæmpede hårdt i 1 halvleg for at får scoret samt for at holde hjemmeholdet fra at score. Majamia Kandelsdorf i Struer målet havde mange gode og vigtige redninger godt hjulpet af et stærk forsvar. Tarm var godt skydende i kampen, så forsvaret var på en prøve for udeholdet. 1 halvleg sluttede meget lige 5-5.I pausen havde udeholdet lidt at snakke om blandt andet vigtigheden i at holde sammen i forsvaret, tackle når modstanderne kommer i fart samt at skyde udeholdets målmand for neden i målet.2 halvleg var også meget lige, men Tarm var bedst og havde det bedste angrebsskytter. Struers forsvar var ikke helt på plads og skudende i den anden ende blev ikke helt pladseret som vi aftalte i pausen. Kampen blev meget spændende til sidst, da Struer kun kunne tåle at tabe med 1 mål og dermed blive puljevinder og med 2 minutter igen, så bragte Tarm sig foran 11-9 og spillet bølgede lidt frem og tilbage med mange skud. Men Isabella Kjeldgård fik med 30 sekunder igen reduceret til 11-10 og dette blev kampens resultat, så dermed blev Struer pigerne puljevinder i A rækken og det blev til den første nederlag i dette  forår. Godt kæmpet alle piger.Holdet består af. Majamia Kandelsdorf, Maja Christensen, Ida Linde Overgård, Isabelle Kjeldgård, Julie Nybo, Camilla Quistgård, Malou Rysgård, Celina Bjørkman, Sundus Arden og afløser Isabella Urban