Menu Menu

U15 Piger

Velkommen til U15 piger

Årgang 2007-2008


Træningstider

Tirsdag 19.00-20.30 – Hal 2
Torsdag 18.00-19.30 – Hal 3

Når vores spillere når U15 begynder vi at fokusere mere på den idrætslige og positionsbestemte specialisering, da man efter meget generel træning op gennem årene, har et godt fundament man kan bygge på fra 12-13 års alderen, vi er dog ikke færdige med alsidigheden i træningen, både for at skabe en god kropslig kontrol, men også med fokus på den skadesforebyggende træning.
Vores trænere er stadig fokuseret på at spillerne skal afprøve og øve nye hensigtsmæssige håndboldbevægelser (teknikker), når disse introduceres.
Vi begynder som med den positionsbestemt specialisering, så spillerne får mulighed for at træne færdigheder, som anvendes på deres respektive positioner på banen, det er dog ikke ensbetydende med at der ikke kommer ændringer senere i spillernes "karriere"
Vi vil gerne have at U15 spillerne har en primær og en sekundær position på banen. Vi vil gerne at vi kan udvikle målvogtere, så vi vil forsøge at udvælge to spillere pr. hold som målvogtere og som skal trænes specifikt i de færdigheder, som kræves som målvogter.
Vi vil gerne støtte vores U-15 spillerne i at dyrke yderligere en idrætsgren ved siden af håndbold, da det giver en bevægelsesmæssigt alsidighed hos spillerne, som kan være med til at bære dem igennem deres pubertet.

Vores trænere på U-15 årgangene ved at de i forhold til spillerne, fordel kan involvere dem i beslutninger om holdets træning og aktiviteter og give dem et medansvar for at holdet fungerer. Men de er også bevidste om at skal skære igennem og vise, hvem der i sidste ende bestemmer.
Vores trænere ved at de skal være engageret og vise at de har interesser for U15 spillerne både som menneske og som håndboldspiller - og de skal forsøge at være samtalepartner for spillerne på begge disse felter.
vores U15 trænere vil forsøge, gennem fælles oplevelser - søge at skabe en "fælles historie" med spillerne.

Trænere

Hans Peter Møller Bramsen

Camilla Glückstadt

Camilla GlückstadtTræner

Mobil: 20 73 55 74camilla@rysgaard-hotel.dk