Menu Menu

U11 Drenge

Velkommen til U11 drenge

Årgang 2011-12

Træningstider

Tirsdag 16.00-17.30 – hal 1 
Torsdag 16.00-17.30 – Hal 1  

På U11 årgangene vil vi have meget fokus på det generelle i håndboldspillet. Vi mener også at det er vigtigt at arbejde med børnenes generelle bevægelser, da vi ved at det giver det bedste afsæt for børnene, hvis de har en drøm om at komme langt indenfor håndbolden.
Vi mener det er uhensigtsmæssigt at arbejde at arbejde med positionsbestemt specialisering.

Vi mener at U11 spillerne skal præsenteres for mange forskellige hensigtsmæssige håndboldbevægelser (teknikker), så de får erfaringer med disse teknikker og på sigt opbygger et stort teknisk repertoire. Når der spilles kamp, vil vi have at alle spillere prøve at spille på flere forskellige positioner og vi vil have at forskellige spillere prøver at stå på mål (gerne på skift).

Vores træner for U11 vil ligge stor vægt på fællesskabet og samværet med kammeraterne, så vi kan få et godt socialt miljø på U11 årgangen.
De vil have fokus på, at alle børnene føler sig trygge og føler, at de er en del af holdet/gruppen og at nye spillere integreres.
De vil præsentere børnene for nye færdigheder, ny viden og stimulere deres læring gennem positiv/konstruktiv feedback.
De vil have fokus på, at U11 spillerne skal konkurrere, men at det skal være sjovt og udfordrende. De skal sikre, at alle spillere opnår erfaringer med at vinde og at tabe.
De skal opdage spillerne til fair play, respekt og engagement.

Trænere

Majamia Kandelsdorff Ungtræner

Rikke MortensenUngtræner