Menu Menu

U10 Drenge

Velkommen til U10 drenge

Årgang 2008-2009

Træningstider

Tirsdag 16.15-17.30 – Hal 1
Torsdag 16.30-17.45 – Hal 1

På U10 årgangene vil vi have meget fokus på det generelle i håndboldspillet. Vi mener også at det er vigtigt at arbejde med børnenes generelle bevægelser, da vi ved at det giver det bedste afsæt for børnene, hvis de har en drøm om at komme langt indenfor håndbolden.
Vi mener det er uhensigtsmæssigt at arbejde at arbejde med positionsbestemt specialisering.

Vi mener at U10 spillerne skal præsenteres for mange forskellige hensigtsmæssige håndboldbevægelser (teknikker), så de får erfaringer med disse teknikker og på sigt opbygger et stort teknisk repertoire. Når der spilles kamp, vil vi have at alle spillere prøve at spille på flere forskellige positioner og vi vil have at forskellige spillere prøver at stå på mål (gerne på skift).

Vores træner for U10 vil ligge stor vægt på fællesskabet og samværet med kammeraterne, så vi kan få et godt socialt miljø på U10 årgangen.
De vil have fokus på, at alle børnene føler sig trygge og føler, at de er en del af holdet/gruppen og at nye spillere integreres.
De vil præsentere børnene for nye færdigheder, ny viden og stimulere deres læring gennem positiv/konstruktiv feedback.
De vil have fokus på, at U10 spillerne skal konkurrere, men at det skal være sjovt og udfordrende. De skal sikre, at alle spillere opnår erfaringer med at vinde og at tabe.
De skal opdage spillerne til fair play, respekt og engagement.

Trænere

Louise Frohn Østerby

Louise Frohn ØsterbyTræner

Mobil: +45 6178 3652frohn.louise@gmail.com

Asmus Munkebo

Asmus MunkeboHjælpetræner

Mobil: 2043 2039amh@martinmunkebo.dk

Martin JuulTræner

Signe BirkHjælpetræner