Menu Menu

U13 drenge

Velkommen til U13 drenge

Årgang 2009-2010

Træningstider


Tirsdag 18.30-20.00 - Hal 3 
Torsdag 18.00-19.30 - Hal 2

U13 spillerne skal præsenteres for mange forskellige hensigtsmæssige håndboldbevægelser (teknikker), så de får erfaringer med disse teknikker og på sigt opbygger et stort teknisk repertoire. Alle spillere skal præsenteres for, afprøve og øve de samme tekniske elementer (f.eks. fløjskud). I U13 afdelingen mener vi at positionsbestemt specialisering er uhensigtsmæssig.
Når der spilles kamp, skal vores trænere arbejde i retning af at alle spillere prøve at spille på mere end én position, så de opnår erfaring med og forståelse for flere forskellige positioner. På U13 vil vi forsøge at finde to til tre spillere på hvert hold, som bør udvælges til at stå på mål (evt. på skift)

Vores trænere i U13 afdelingerne, skal fortsat sikre, at alle børn føler sig trygge og som en del af fællesskabet, det sociale skal prioriteres meget højt!!
Vores trænere har til opgave at være forberedt til træning og kamp, men også være i stand til at involvere spillerne i beslutninger om holdets træning og aktiviteter.
U13 spillerne skal kunne udfolde sig og have mulighed for at tage initiativ. Børn på dette alderstrin har gode forudsætninger for at lære. - vi er langt hen af vejen i den motoriske guldalder.
Vores trænere vil præsentere spillerne for nye færdigheder og ny viden og stimulere deres læring gennem positiv/konstruktiv feedback.
Vi ved at U13 spillerne i stigende grad vil have fokus på præstationerne, hvilket er fint, men vores trænere er opmærksom på at spillere som oplever negative reaktioner på præstationer, hurtigt kan føle angst/frygt. Derfor gør vi meget ud af, at kampene ikke kun skal evalueres på resultatet, men også på processen (der er altid noget godt man kan fokusere på!!)

Trænere

Ulf Futtrup Ipsen

Ulf Futtrup IpsenTræner

Mobil: 28 33 20 59