Menu Menu

U6+U7 Piger og Drenge

Velkommen til U6+U7 piger og drenge

Årgang 2015-16

Træningstider

Torsdag 16.00-17.00 – hal 3. 
 
For de yngste i Struer håndbold skal håndbolden ses som den første oplevelse med holdsporten. Så det er vigtigt, at de små nye "håndboldspillere" oplever mulighederne for, at kunne bevæge sig på så mange måder som muligt.

I den alder er fokus ikke på at blive trænet, men primært på at se håndboldhallen som en ramme, der udfordrer børnene fysisk gennem bl.a. lege og redskabsbaner.
Børnene skal vænne sig til at være i en stor hal - sammen med mange andre børn i samme alder, det i sig selv kan være en øvelse.
Vi er fokuseret på, at de aktiviteter vi arbejder med, har en stor alsidighed, da vi ved, at man her har mulighed for ligge kimen til et rigtigt stort bevægelsesfundament for børnene, hvilket vil kunne komme dem tilgode videre op i deres idrætskarriere. 

Vores aktiviteter vil indeholde elementer, der udfordrer børnenes motorik, styrke og udholdenhed, gennem lege og andre bevægelsesaktiviteter. Aktiviteterne bliver tilrettelagt, så børnene får en masse forskellige erfaringer med at håndtere krop og bold.
Vores trænere til holdet ved, at U6/U7 spillere, næppe har ret mange erfaringer med foreningsidrætten. De ved, at de sandsynligvis er den første træner for mange af børnene. En af deres primære opgave er, at skabe glæde og tryghed og give børnene gode og positive oplevelser med bold, leg og bevægelse. 

Trænerne er bevidste om at børnene i denne alder primært er fokuserede på dem selv og egne behov. 
Struer Håndbold er klar over at nogle af børnenes forældre møder foreningsidrætten for første gang i rollen som forældre - Så vi står klar til at møde jer og informere og involvere jer, så I også får en positiv oplevelse af foreningen. 

Trænere

Camilla Glückstadt

Camilla GlückstadtTræner

Mobil: 20 73 55 74camilla@rysgaard-hotel.dk

Celina Bjørkmann DahlUngtræner

Malou Glückstadt RysgaardUngtræner

Maja ChristensenUngtræner