Menu Menu

Kontakt

Martin Rasborg

Martin RasborgFormand

Sidder på 2. år som formand for Struer Håndbold.
Gift med Gitte, sammen har vi 3 børn, hvoraf vores to døtre er aktive i klubben på U10 og U16. Har ikke selv spillet håndbold, men med "opdagelsen" af sporten gennem mine døtre, er det blevet muligt at kombinere min egen interesse for foreningsarbejde med familiens sport.
I en tid for individuelle aktiviteter præger, er det en glæde at kunne støtte op omkring en holdsport og et klubliv.

Mobil: +45 6161 6744formand@struerfh.dk

Birthe Nielsen

Birthe NielsenBestyrelsesmedlem

Min aktive karriere begyndte på en udendørs håndboldbane i Valsgård IF. Senere blev det Fousing IF og Struer FH hvor målet blev vogtet igennem mange år og nu senest som medlem af bestyrelsen.
Mine opgaver i bestyrelsen er postmodtager, praktiske opgaver, tilrettelæggelse af turneringen derudover har jeg i mange år været med til at arrangere Intersport Cup. Jeg vil gerne give noget af min tid hvis det kan være med til at andre kan få nogle gode oplevelser ved at deltage i en holdsport som håndbold.

Mobil: +45 2475 1806post@struerfh.dk

Anette Noe

Anette NoeBestyrelsesmedlem

Jeg er nyvalgt til bestyrelsen for Struer Håndbold, hvor mine primære opgaver er klubbens administrative IT.
Jeg er gift med Henrik og vi har 2 børn. Vores datter spiller i klubben på U12 og jeg har selv haft den glæde at spille håndbold som barn.
Jeg glæder mig til at bidrage til Struer Håndbolds fortsatte udvikling og et godt klubliv

Mobil: +45 2963 8365anette.noe@gmail.com

Karina Gaun

Karina GaunKasserer

kasserer@struerfh.dk

Peter Johannesen

Peter JohannesenBestyrelsesmedlem

Har siddet i bestyrelsen for håndboldklubben siden 1993 med små pauser ind i mellem. Mine arbejdsopgaver i klubben er meget varierende og strækker sig fra sponsor, sportsudvalget, PR til en trænertjans i ungdomsafdelingen.
Jeg er opflasket med foreningsarbejdet og kunne derfor ikke forestille mig, at jeg ikke tager aktiv del i det frivillige arbejde i klubben.

Mobil: +45 5186 5007 plj@sarpsborgvej.dk