U12 drenge vandt sølv.

Det var som ventet en umulig opgave U12 drengene fra Struer Håndbold var kommet på i pokalfinalen.
Modstanderen fra Herning ligger helt i top i AA, der er den højeste U12 række, og niveau forskellen var tydeligt.
Struer var klar til at kæmpe det bedste de havde lært, og trods højt tempo fra Hernings side, så hang Struer nogenlunde på, til stillingen 3-5 efter 7 minutters spil. Herefter slap Herning bremsen og satte yderligere tempo på. Angrebsspillet gik rigtig stærkt, men kontraløbene var endnu hurtigere. Efter 13 minutters spil havde stillingen ændret sig til 3-10. Luften begyndte at blive en mangelvare hos Struer spillerne, men drengene blev ved med at kæmpe med de midler de kunne finde frem. Stillingen ved halvleg var 4-12 og der var ingen tvivl om kampens udfald. Herning har en giftig kontramaskine og et sammenspil uden lige. 7 minutter inde i anden halvleg havde det bragt dem foran 5-21 og man frygtede for en snitter af de helt store. Struer drengene fik herefter rigtig godt styr på forsvarsspillet og afholdte Herning fra at score i 12 minutter. William fik i denne periode af kampen også trukket en del rigtige flotte redninger ud af ærmet. I Hernings scoringspause formåede Struer at 2 mål puttet i kassen inden Herning sluttede opgøret med en scoring til slutresultatet 7-22.
Selvom drengene tabte stort, så var det en flok stolte spillere, der kunne modtage rosende ord og fortjente sølvmedaljer. Efter kampen var spillere, trænere, forældre og søskende på restaurant som afslutning på en god dag.
Kampen var i øvrigt den 3. kamp for U12 årgangen i den forgangne uge. Onsdag spillede hold 2 deres sidste kamp mod Tim - en kamp der desværre endte med nederlag. Torsdag spillede Hold 1 turningskamp i Harboøre og vandt med 18-14.
Dagen efter pokalkampen skulle holdet i aktion igen. Her stod den på turneringskamp mod topholdet fra Thyborøn. Til trods for ømme ben, så spillede drengene en rigtig flot kamp. Drengene fulgte med til stillingen 9-9 inden et hårdtspillende Thyborøn hold tog sejren med 11-9.