U10 drenge forsvarede førstepladsen

Struer FH's drenge B skulle torsdag aften forsøge at forsvare 1. pladsen i puljen,
da rækkens nr. 2 Mejrup Hvam kom på besøg.

De to hold var meget jævnbyrdige i den første kamp, og 1. halvleg var præget af samme jævnbyrdighed. De to hold skiftedes til at score gennem hele halvlegen. Struer spillerne havde lidt svært ved at få spillet til at fungere i angrebet, hvor der blev lavet nogle tekniske fejl. Når der bev afsluttet på mål, havde Mejrup Hvam en rigtig dygtig målmand. Forsvaret, i den modsatte ende af banen, fungerede godt i store dele af halvlegen. Når forsvaret ikke var helt på mærkerne, kom Mejrup Hvam til gode afslutninger. Heldigvis tog Lucas godt fra i målet. Efter de første 20 minutter var stillingen helt lige 5-5.
I anden halvleg kom lidt bedre styr på spillet. Struer FH scorede 3 gange i træk, blandt andet på mål af Jonas efter en god frispilning fra Sebastian. Mejrups målmand havde stadig nogle gode redninger, men han belv overskygget af Lucas i Struer målet, der stod en fantastisk 2. halvleg. Efter mere end halvdelen af 2. halvleg havde Mejrup Hvam ikke scoret mål. Desværre lavede Struer drengene nogle fejl i opdækningen, så der blev reduceret til 8-7 og spændingen var tilbage i kampen. Mathias og Mads afgør kampen med to gode scoringer, så slutresultatet blev til en 3 målssejr til Struer FH på 10-7.
En ganske god indsats af drengene, der nu har 3 points forspring ned til 2. pladsen i puljen. Næste kamp er på onsdag, hvor holdet igen skal møde Mejrup Hvam.