Unødvendigt nederlag på udebane.

Struer FH U14 piger hold 2, var søndag eftermiddag på besøg i Harboøre for at spille mod Team Tangen.

Struer pigerne kom lidt sløvt fra start i kampen, men som halvlegen skred frem, fik Struer bedre og bedre fat i angrebsspillet. Mange gode løsninger blev valgt, og Struer fik afsluttet fornuftigt på afslutningerne. Forsvaret stod solidt i første halvleg, og specielt Thea Sørensen i målet stod en flot kamp. Ved pausen var Struer foran 8-6.

Efter pausen gik Struer desværre helt i stå angrebsmæssigt. Der skulle gå 12 minutter af 2. halvleg før Struer kom på måltavlen, og der var pigerne bagud med 8-10. Scoringspausen resulterede i en masse usikkerhed hos Struer, og det blev efterfulgt af mange tekniske fejl. Struer fik dog kæmpet sig tilbage i kampen, og udlignede til både 10-10 og 11-11, men til sidst blev de tekniske fejl for dyre, og Team Tangen scorede kampens sidste 2 mål. Struer måtte indkassere et unødvendigt nederlag på 11-13.

Struer bedste spiller denne søndag må dog være målvogter Thea Sørensen.

Målscorere: Stinne Rasmussen 3, Emma Rasborg 3, Sine Noer 2, Thea Anker 1, Maria Thorup 1 og Maja Frandsen 1