Sejr til Struers serie 1 damer i lokalopgør

Lokalopgøret i Struer Hallerne søndag eftermiddag mellem Struer FH – Resen KFUM endte med en sejer til Struer på 18-14. Struer spillede sæsonens dårligste kamp mod Resen, det var som om spillerne fra Struer var meget nervøs, da kampen skulle fløjtes i gang. Hjemmeholdet kom dog til nogle store chancer, men så stod udeholdets målmand i vejen. Resen KFUMs målmand stod en god kamp og gjorde det svært for hjemmeholdet at komme til mål. Kampen bølgede meget i starten og efter 20 min. Var Struer foran med 1 mål nemlig 7-6. Struer kunne gå til pausen med en føring på 9-7. Det var ikke mange mål i en rodet 1 halvleg fra hjemmeholdets side. Angrebsspillet hang ikke sammen og man spillede ikke sammen som hold, men det skulle der rettes op på i pausen.
2 halvleg startede hjemmeholdet ellers stærkt, med at par hurtige kontra mål, og da der blot var spillet 10 min af 2 halvleg, var Struer foran med 14-8, men så gik det galt igen ligesom i første halvleg. Der blev lavet mange fejl i angrebet af hjemmeholdet, imens udeholdets målmand tog en masse gode redninger, og takket være hende, så levede Resen stadig i kampen. Struer holdet kæmpede trods fejlene og da dommerne fløjtede af var stillingen 18-14 til hjemmeholdet.

Målscore for Struer var. Karina Kloster 8, Trine Kongensgård 4, Helle Abildtrup 3, Pia Pedersen 2, Kamilla Schmidt 1.