Storkamp af Struers serie 1 damer torsdag aften på hjemmebane mod Mejrup/Hvam.

Denne kamp var på forhånd døbt til en nøgle kamp af hjemmeholdets trænere, da Mejrup vil rykke op i år, så derfor var kampen meget vigtig for hjemmeholdet. Da dommeren fløjtede op kunne man tydelig se at damerne ville vinde, der blev gået til vafler fra start til slut. Hjemmeholdet stod rigtig godt i forsvaret og en velspillende målmand i Linda Boldt lukkede kun 4 mål ind i de første 15 min, og der var hjemmeholdet foran 9 – 4. Udeholdet startede i et meget offensiv forsvar og dermed kunne hjemmeholdet løbe sig igennem til store chancer som blev udnyttet til mål. 1 halvleg sluttede 14-9 til Struer, hvilket var meget fortjent.
2 halvleg var meget li med den første, hvor spillerne kæmpede en vis del ud af ….., det var en fornøjelse at se på. Midt i halvlegen valgte udeholdet at mandsopdække Karina Kloster og Trine Kongensgård og dermed spillede vi 4 mod 4 i angrebet, det skulle de så nok aldrig have gjort, for hjemmeholdet har ikke trænet i andet hele sidste år, så det kan de til fingerspidserne. Sara Lillie lavede 4 mål i den periode hvor de valgte at mandsopdække og dermed var kampen lukket for Mejrup og kampen endte 28-20 til hjemmeholdet.
Det var helt klart den bedste kamp af Struer i lang tid, alle spiller ydede en stor indsats.

Målscore: Trine Kongensgård og Kamilla Schmidt 6 mål, Karina Kloster 5 mål, Sara Lillie 4 mål, Pia Pedersen 3 mål, Helle Abildtrup2 mål, Line Ginnerup og Louise Adamsen 1 mål.

Holdet spiller igen Tirsdag d. 27/10 i Stoholm i jysk cup kl. 20,30.

Lørdag spillede serie 1 damer på udebane mod HH90. Kampe endte 31-21 til hjemmeholdet HH90.
Der er desværre ikke en referat fra denne kamP, da CC var i sommerhus…