Oprykningen et skridt nærmere

Trods en nervøs indsats, lykkedes det Struer-Resen håndbold at vinde første oprykningskamp.

Det bliver sjældent pænt og poleret håndboldspil, når der står så meget på spil, som der gjorde i tirsdagens oprykningskamp mod Vinderup. Både hjemmeholdet Struer-Resen og Vinderup startede nervøst og første halvleg var præget af mange dårlige afslutninger fra SRH’s side. Samtidig havde SRH mere end svært ved at få styr på Vinderups centerspiller, der var rigtig godt skydende. I slutningen af halvlegen gik Struer-Resen frem i 5-1 forsvar og fik derved taget hende lidt ud af spillet. SRH gik til pause foran 11-10 – en halvleg hvor forsvaret ikke havde fungeret optimalt, og hvor angrebsspillet var meget forkrampet. Efter pausen blev der rettet lidt op på effektiviteten og holdet spillede 25 fornuftige minutter uden dog at nå op på tidligere kampes niveau. Det var dog nok til at bringe sig foran 20-13. I denne periode spillede især Katrine Lind rigtig godt i angrebet – både som igangsætter og afslutter. De sidste 5 minutter satsede Vinderup med fuldbane pres. Dette skabte en del forvirring og SRH lavede en del dumme fejl der kostede 3 mål. Sejren var dog ikke i fare, og Struer-Resen kunne fejre en sejr på 20-18. Træner Kim Laursen kunne dermed puste ud, efter en kamp, hvor betydningen havde sat sit tydelige præg på indsatsen. Der var dog roser til Katrine Lind og Karina Kloster for gode præstationer. Den største ros tilfaldt dog Mia Høgh der især i forsvaret gjorde det fremragende.
Tirsdag aften spiller SRH sidste og afgørende oprykningskamp. Struer-Resen kan med sejr over RSU Ringkøbing sikre sig oprykning til jyllandsserien. Kampen spilles i Rofi-Centret, Ringkøbing kl. 20.00

Målscorere for SRH: Katrine Lind 4, Karina Kloster 4, Mette Rønberg 3, Mia Høgh 3, Sofie Lind 2, Maja Poulsen 2, Charlotte Engtorp 1, Louise Christensen 1.