U10 piger klar til puljefinale

Struer skulle forsøge at hive en sejr hjem i sæsonens sidste hjemmekamp i mod Mejdal-Halgård. Sidst de to mødtes, måtte Struer pigerne kæmpe rigtig meget for at vinde, så til dagens kamp var der på taktikmødet aftalt at der skulle kæmpes endnu mere, det blev der i den grad. Hjemmeholdet kom ikke bedst fra start, men hurtig blev vendt rundt og udeholdet havde det svært når det var i angrebet, da Struers forsvar var stærk og der blev tacklet af alle mand. Struer kunne fortjent gå til pause med en 7-5 føring. Struer fik lige lave et par justeringer i pausen og det skulle vise sig at være godt. Hjemmeholdet styrede 2 halvleg fra start til slut med masser af godt spil og et stærkt forsvar, som ikke gav mange chancer fra sig og dem der var tog Majamia Kandelsdorf sig af inde i målet. Angrebsspillet fungerede rigtig godt og fløjspiller Sundus Aden kom til nogle fine scoringer lige som Camilla Quistgård og Isabella Kjeldgård. Hjemmeholdet kunne fortjent gå fra banen med en sejr på 15-6.
Næste weekend er der topkamp i Tarm, hvor nr.1 Struer møder nr. 2 Tarm. 2 point skiller dem ad, så skal Struer blive puljevinder så kræver det mindst uafgjort, men en sejr vil være bedst.