Herrerne vandt den vigtige bundkamp

Søndag var der lagt op til et bragt af en kamp i den lokale serie 1 pulje. Struer skule hjemme forsøge at revanchere et smerteligt 10 måls nederlagt i de 2 holds første møde.
Taktikken fra Struer gik ud på at være klar fra start og se om man kunne få etableret det gode forsvar som har været kendetegnet for holdet de seneste par kampe.
Da kampen bliver fløjtet i gang kan man se at Struer holdet er opsatte på at komme godt fra start, der bliver tacklet godt af i forsvaret hvilket resulterer i nogle gode kontra mål.
Efter 10-15  minutters spil begynder Struer at blive ramt af en del udvisninger og dette gør at Idom-Råsted kommer tilbage i kampen, Struer holdet formår dog at holde godt gang i forsvaret og kan derfor gå til pause med en lille førring på 2 mål.
Efter pausen er kampen meget lige og begge hold skiftes til at henholdsvis hente et mål og bringe sig et ekstra mål foran, dog hele tiden med Struer i førerpositionen. De sidste 5 minutter kommer til at virke lidt nervøst og der bliver kun lavet 1 mål i denne periode.
Slutresultatet på 23-21 til Struer håndbold er et meget retvisende billede af kampen som Struer Holdet godt kan være tilfreds med.