Menu Menu

Topkampen endte uafgjort.

2. Division drengene skulle have to points i søndagens topopgør, hvis HF mors skulle fravristes, deres øjeblikkelige 1. plads.
I en målfattig kamp, var det gæsterne fra Mors, der kom bedst fra start. Med en godt spillende Christian Nymand i spidsen var HF Mors holdet gode til at bringe sig til aflsutninger. Struers forsvar var ikke gode nok til at få tacklet af, og komme frem til skytterne. Angrebsspillet virkede heller ikke flydende, og Struer haltede generelt efter Mors. Midtvejs i første halvleg havde Struer Håndbold kontakt ved stillingen 5-5. Selvom første halvleg sluttede 9-9 sad man med fornemmelsen af, at Struer holdet skulle komme med mere, for at få points ud af kampen.
Specielt forsvaret kom med mere i 2. halvlegs sidste 15 minutter, men HF Mors havde fået noget der lignede et afgørende forspring. Foran med 2-3 mål gennem anden halvleg sad de på kampen. I de sidste 2 minutter slap hjemmeholdet håndbremsen helt og forcerede afslutningerne. Det lykkedes at udligne til stillingen 17-17. Begge hold havde et angreb hver til at afgøre kampen, men begge forsøg blev misbrugt.
Med pointdelingen skal Struer håbe på, at Mors snubler mod Nr. Søby på lørdag eller mod Holstebro den 24. Samtidig skal Struer Håndbold have fuldt hus i de to sidste kampe. Første opgave bliver søndag på hjemmebane mod Tvis.