Sikker sejr til U14 drenge 3

Som sidste kamp i søndagens hjemmestævne, skulle U14 drenge 3 spille mod Snejbjerg. De to holds første opgør endte med Struer sejr, og det stod rimeligt hurtigt klart, at historien ville gentage sig. Struer Håndbold har en stor flok dygtige U14 drenge, og holdet viste godt sammenspil og god fight. William Eneqvist tog fra i målet, og forsvaret stod godt. i første halvleg manglede skarpheden foran mål, men Struer drengene blev ved med at klø på. I anden halvleg kom Struer Håndbold frem til mange gode afslutninger. På intet tidspunkt, var sejren i fare, og hjememholdet vandt kampen 18-14.
Med 2 kampe igen ligger Struer Håndbold på en delt 2. plads. Søndagens modstander er rækkens tophold fra Tjørring.