U10 piger forsvarede 1. Pladsen

Struers U10 Pige A skulle lørdag forsøge at få endnu en sejr på udebane i Hvide Sande. På papiret lignede det en overkommenlig opgave, men sådan blev det ikke. Hjemmeholdet kom godt i gang med kampen og lage et godt pres på Struer spillerne, og kom til mange skud, som udeholdet målmand Majamia Kandelsdorf reddede. Struer haltede lidt efter i 1 halvleg og måtte slide hårdt for at score mål. Der var mange stolpeskud fra Struer spillerne og der kunne udeholdet kun gå til pause med en 3-2 føring. Struers Målmand var skyld i af der ikke var gået flere mål ind, da forsvaret havde det svært med at rykke sammen og hjælpe hinanden, men det blev der snakket om i pausen samt at der skulle skydes lidt mere i den anden ende.Struer pigerne kom bedre ud til 2 halvleg og var klart bedre i angrebsspillet og forsvaret blev også løftet lidt. Udeholdet begyndte at skyde udefra af Camilla Quistgård og Isabella Kjeldgård kunne med god fart i bolden score. Midt i 2 halvleg var hjemmeholdet bagud med 4-6 og det satte dem lidt i gang, så igen skulle Struer finde ekstra kræfter til at dække godt op og dette lykkes med ok resultat. De sidste minutter af kampen var meget hektisk da stillingen var 8-7 og begge hold kæmpede hårdt for at vinde kampen. Struer havde en del bold tab og Hvide Sande kæmpede hårdt for at udligne og i de sidste sekunder af kampen får hjemmeholdet straffekast og har dermed chancen for at udligne, men Majamia Kandelsdorf tog straffekastet og dermed er Struer pigerne stadig ubesejret her i foråret. Kampen vinder Struer med 8-7.