Flot kamp af U12 piger 2

Hold 2 spillede en rigtig god kamp lørdag middag på udebane mod NSK Håndbold, Krunderup. Struer pigerne lagde flot ud i forsvaret, hvor der blev lukket godt af hele vejen over. NSK havde et par piger, som var dygtige til at skyde udefra eller lave nogle gode indspil til streg, hvor forsvaret lukkede sammen med det samme eller Maria J tog boldene inde i mål. Holdene fulgtes flot ad gennem første halvleg, hvor vi havde nogle gode afslutninger fra bagspillerne. Vi så nogle flotte indløb fra fløjene og indspil til stregspillerne, der blev rigtig kæmpet. Til halvleg stod der der 11-9 til NSK og intet var afgjort. Desværre fik NSK et bedre spil igang i anden halvleg og vi kom ikke rigtig til nogle ordenlige afslutninger, vi mistede for mange bolde. Pigerne leverede hele kampen igennem et flot spil og alle piger kæmpede til sidste fløjt. Mega godt spillet og super flot målmandsspil fra Maria Jensen. Kampen endte med en sejr til NSK på 23-12