Ny sejr til U10 piger

I de sidste 3 opgør imellem hjemmeholdet og Ikast er endt uafgjort, så der var lagt op til en tæt kamp igen. Struer pigerne skulle forsøge at følge op på søndagens gode spil i såvel forsvaret som angrebet, men det var Ikast som kom bedst ud til dagens kamp. Hjemmeholdet hang lidt i bremsen i første halvleg og fik aldrig angrebsspillet til  at fungere, som man ønskede. Struer kom stille og rolig ind i kampen i forsvaret, hvor hjemmeholdet begyndte at kæmpe mere og mere og godt ført an af Isabella Kjeldgård. Struer kom bagud med 4-1 men fik kæmpet sig op til en pause stilling 4-5 til Ikast.

Pausen blev brugt på at ændre på nogle ting i angrebsspillet for Struer og det skulle vise sig at være godt. De 2 hold fuldes ellers ad til slut og det var meget lige som de andre opgør, men hjemmeholdet trak det længste strå og kunne gå fra banen med en sejr på 10-9 og dermed er Struer ubesejret i det nye år.

Stor ros til pigerne for endnu en flot indsats og godt kæmpet alle mand.