Klare nederlag til U12 pigerne

U12 pigeholdene måtte indkassere to klare nederlag ved søndagens hjemmestævne. Først var det hold der måtte ligge ryg til stryg fra Ikast FS. Gæsterne har et rigtig godt håndbold hold og er bedre end Struer på alle parametre. Hjemmeholdet spillede dog en rigtig fin første halvleg, og var kun bagud med 8-4 ved pausen. Ganske som forudset blev der forlangt nedsabling i anden halvleg, og Ikast satte yderligere pres på offensivt forsvar og kontra angreb. Den ulige kamp sluttede 5-18.
Hold 2 måtte også indkassere et nederlag. Det blev til 4-10 mod Bøvling-Tangsø. Selvom det blev til et nederlag, så var Struer holdet jævnbyrdige med gæsterne i store dele af kampen, og kunne glæde sig over, at nederlaget var noget mindre end de to holds første opgør.