Skidt indsats gav nederlag til U14 drenge 2. Division

Det har været en trist uge for U14 drengene i 2. Dvision. Onsdag måtte holdet indkassere turneringens første nederlag. Torsdag var der oprejsning med en sejr i en træningskamp mod Randers fra 1. Division.
Søndag måtte holdet så endnu engang forlade banen med et nederlag. Denne gang blev det til et nederlag på 15-20 mod Nr. Søby efter en indsats, der ikke havde mange lyspunkter. Hjemmeholdet fik aldrig gang i det hurtige angrebsspilog lavede generelt for mange fejl. Gæsterne fra Nr. Søby gik uimponeret til opgaven, og bragte sig inden pausen foran med 3 mål. En opsang i pausen hjalp ikke ret meget, så gennem hele anden halvleg haltede hjememholdet bagefter. Der blev ikke tacklet af i forsvaret og angrebsspillet blev for stillestående. Hjemmehodlet var ved at komme tilbage med slutningen af kampen, men Nr. Søby kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.
Hvis drengene for alvor skal være i spil til at vinde puljen, skal der to points på kontoen, når holdet møder Holstebro på udebane søndag kl. 14.00