god indsats af U14 drenge 2 gav sikker sejr.

Hold 2 drengene fra Struer Håndbold havde revanche tilgode mod Aulum, der havde vundet de to holds første opgør i Struer Energi Park. Lørdag formiddag stod det dog hurtigt klart, at hjemmeholdet ikke ville gentage bedriften. I modsætning til det første opgør var Rasmus DS sikkerheden selv på afslutninger fra højre fløj. Jack savede scoringer ind fra backen, og Struer viste i det hele taget fint angrebsspil. William Eneqvist havde målmandsposten, og han stod en glimrende kamp. Signe Agger og Johanne Høyer var indkaldt som supplement til drengene, og de gav en god ro på holdet. Deres overblik og blodsikkerhed var med til at hæve drengenes niveau.
Struer Håndbold var foran med 5 ved pausen og lignede en sikker vinder. Tendensen var den samme i anden halvleg, hvor et stærkt forsvar gjorde det nemt for William at tage med hænder. Alle 9 spillere på holdkortet bidrog til en solid indsats og Struer Håndbold vandt en sikker og fortjent sejr på 20-14.