Årets anden sejr til serie 1 herrer

Søndag eftermiddag skulle de lokale håndboldherre på banen for at sikre sig sæsonens 2. sejr og dermed muligheden for at kravle op over nedrykningsstregen. Modstanderen var NNFH Lemvig der pt. ligger sidst i tabellen.
Kampen startede meget sløvt for Struer spillerne som hverken fik taklet af i forsvaret og heller ikke fik givet sig fuldt ud i angrebet. Dette resulterede i at der efter 10 minutters spil stod 2-7 til gæsterne. Her efter blev der skiftet målvogter og spillerne fra Struer var efter hånden ved at være oppe i gear i forsvaret, resten af 1. halvleg blev der gået til stålet og Struer fik hentet Levmig og kunne gå til pause med en lille føring på 11-8
2. halvleg startede som 1. var sluttet. Et super godt forsvar sikrede at Struer kunne lave en del kontra scoringer og derved trække fra. Kampen endte med en hjemmesejr på 24-18
Stor ros til Rasmus Nøgelgaard, Thomas Felber Krogfelt og Andreas Nygaard for en super god præstation især i 2. halvleg.