U14 drenge 2 tabte til Tvis.

Det lykkedes desværre ikke at holde U14 årgangen ubesejret i søndagens store stævne.
Efter sejr til U14 piger og de to drengehold skulle hold 2 spille sidste ungdomskamp. Modstanderen fra Tvis kan lige som deres hold 1 spille bolden hurtigt rundt og gå på kant. selvom der var mange gode momenter, så virkede spillerne ikke helt klar til at løse opgaven. Det var lidt som om spillerne stemplede ind på skift. I perioder spillede Frederik rigtig godt i angrebet og i andre perioder var det Simon eller en af de andre. Det helt srore problem var dog i forsvaret, hvor der generelt ikke blev tacklet nok af, og var for lidt bevægelse.
Viktor Krabbe spillede en rigtig god kamp med et stort arbejde i forsvaret og en række gode scoringer.
Kampen bølgede i store dele af kampen mellem uafgjort og en 1-2 måls føring til Tvis, men mod slutningen blev kampen afgjort. Tvis trak fra og kunne forlade Struer med 2 points og en sejr på 19-15. På trods af nederlaget er Struer stadig nr. 1 i puljen med 4 points - samme pointtal som Aulum, der dog har spillet en kamp færre.