2. division drenge vandt 3. sejr i træk

Turneringens 2 første kampe har været meget jævnbyrdige for Struer Håndbolds U14 drenge i 2. division. I søndagens opgør mod Skive FH var målsætningen, at sætte sig på kampen og få den afgjort hurtigt. Drengene var klar fra start godt hjulpet på vej af publikum og Oskar som speakede og spillede musik.
Forsvaret var meget bevægeligt og et højt boldtempo bragte Struer spillerne til åbne chancer. Hjemmeholdet bragte sig foran med 2 mål i anden halvleg, men et par dårlige minutter med ukoncentreret spil gav Skive nyt håb. Struer strammede skruen igen, så holdet var foran med 2 soringer ved halvleg. I anden halvleg spillede hjemmeholdet en kontrolleret gang håndbold, hvor de lige så stillede trak fra. Mod slutningen blev der sløset lidt, så sejren blev på 26-20. ud over sejren kunne trænerne glæde sig over, at der blev afprøvet en del forskellige opstillinger. Flere af spillerne blev afprøvet på nogle nye positioner. En opgave der blev løst ganske tilfredsstillinde. Med sejren er Struer Håndbold alene på 1. pladsen med 6 points for 3 kampe.