U12 sejr over Mejrup-Hvam men nederlag mod Resen

De to U12 pigehold var i aktion som nogle af de første til søndagens brag i hallen.
Hold 1 åbnede stævnet mod et velspillende Mejrup-Hvam hold. Struer spillerne var forberedt på en kamp mod et meget boldsikkert hold, der er rigtig dygtige til presspillet. Gæsterne startede i et højt tempo og med en meget målsøgende skytte, der scorede hovedparten af Mejrup-Hvams mål. For hjemmeholdets vedkommende, så var afslutninger og scoringer meget jævnt fordelt. Bow var rigtig dygtig til at brodere sig igennem Mejrups forsvar. Mod slutningen af første halvleg blev der lagt nogle gode pres, så Cecilie kunne komme i løb og afslutte fra højre back. Generelt gennem hele kampen bød alle 9 spillere flot ind. Alisha spillede en rigtig flot kamp i forsvaret. I anden halvleg var der rigtig god variation i Struers angrebsspil, så det vekslede mellem indspil til stregen af slutninger fra bagkæden. Hjemmeholdet bragte sig foran, men Mejrup-Hvam forsøgte hele tiden at spilles sig tilbage i opgøret. En velspillende Freja i målet og et hårdt kæmpende forsvar, gjorde det svært for dem. I de døende sekunder var det lige ved at gå galt for Struer. Mejrup Hvam får den sidste afslutning, men skuddet suser over overliggeren. Det slutter med en smal 21-20 sejr og et rigtig godt spillende Mejrup-Hvam hold. Med sejren ligger Struer Håndbold nr. 2 inden der kommer 3 rigtig svære kampe mod Herning og Ikast.

Hold 2 pigerne skulle forsøge at drille rækkens tophold fra Resen. Første halvleg var en rimelig lige affære, selvom Resen spillerne ofte kom igennem på gennembrud. I målet stod Maria rigtig fint og forhindrede mange scoringer. Også i den anden ende af banen stod der en rigtig dygtig målmand, så første halvleg var meget målfattig. I anden halvleg fik Resen styr på angrebsspillet, og gjorde det svært for hjemmeholdet. Emma P var kommet på mål, men end ikke 2 reddede straffekast kunne forhindre, at Resen trak fra. Angrebsspillet fungerede ikke i anden halvleg, så Resen vandt fortjent kampen. Resultatet blev på 11-4, men Struer spillerne viste mange gode takter, som skal tages med videre til de næste kampe.