Flot sejr til U10 piger.

Struer Håndbolds U10 piger skulle søndag forsøge at følge op på den gode start, som holdet har fået her i 2019.
Tarm Foersum er et godt hold, så hjemmeholdet skulle bruge alle kræfter og finde det gode forsvarsspil frem vis man vil have point. Hjemmeholdet kommer godt fra start og spiller nogle gode angreb kommer hurtig foran med 3-1. Tarm kommer stærk tilbage også står der 3-3, men det sætter hjemmeholdet godt i gang og de holder skansen til pausen og fortjent går til pause med en 10-6 føring. I pausen snakker hjemmeholdet om hvor vigtig det er ikke at gå ned og at der skal kæmpes rigtig meget, da udeholdet er godt og har nogle dygtige spiller, så sammenhold er derfor vigtig. Dette lykkes også langt hen ad vejen, men en lille puster tager Struer pigerne sig dog i 2 halvleg og det lukker udeholdet tilbage i kampen. Struer får ikke scoret ret meget i 2 halvleg, men fortjent vinder holdet 15-13 imod en god modstander.

Hjemmeholdtes piger har fået meget ros for deres flotte indsats og den måde de kæmper på og hjælper hinanden.