Uafgjort og nederlag til U12 piger.

Hold 1 pigerne er rykket i A rækken til anden halvdel af turneringen, så det var med en vis æresfrygt, at første kamp skulle spilles søndag formiddag.
Snejbjerg er ligeledes oprykker, da de også havde vundet deres B pulje før jul.
Gæsterne fra Snejbjerg kom bedste fra start, og man kunne frygte, at hjemmeholdet ikke rigtig ville komme ind i kampen. Langsomt men sikkert fik Struer styr på spil og nerver. Freja havde afbud pga. sygdom, så Stine stod på mål i første halvleg og havde rigtig mange gode redninger. I anden halvleg overtog Julie målet, og gjortde det også rigtig fint. Kampen var et rigtig godt bevis på, at der skal meget bevægelse og pres på, hvis man skal komme til fornuftige afslutninger i A rækken. Hjemmeholdet blev gennem kampen bedre og bedre til at udføre den del af spillet. Specielt Danna var god til at komme i det rigtige løb, når der blev presset fra fløjen. Struer fik overhånden i kampen, og bragte sig i sejrsposition. 2 mål af Cecillie bragte Struer foran 14-13. Desværre lykkedes det Snejbjerg på det sidste angreb at udligne til 14-14, så de to hold kunne dele de to points.
Et fair resultat trods alt efter en lige kamp.

Hold 2 var i aktion umiddelbart efter hold 1.
Struer mødte NSK Håndbold, Krudnerup, som holdet før jul tabte til. Hjemmeholdet spillede en rigtig god kamp, og var gennem første halvleg ikke så langt fra at give NSK kamp til stregen. Der blev dækket godt op i forsvaret, hvor pigerne har fået lært at tackle godt igennem. Angrebsspillet er også blevet væsentligt bedre. Det er godt at se, når afslutningerne kommer efter et angreb, hvor spillerne kommer i løb. Selvom man følte, at hjemmeholdet var med hele kampen, så sluttede det desværre med et nederlag på 20-15, men en rigtig god kamp, hvor de to hold stod godt til hinanden.