U14 drenge lagde ud med 2 sejre

2 af 3 U14 drengehold fra Struer Håndbold var i aktion ved søndagens hjemmestævne. 2. Divisions kampen mellem Struer og Holstebro gav dramatik og spænding for alle pengene, mens Hold 2 kampen mellem Struer og Tim gav det absolut modsatte.

Struers kamp mod Tim var afgjort indenfor de første 10 minutter. Hjemmeholdet satte sig på kampen fra første fløjt. Forsvaret med Frederik som fremskudt på midten gjorde det Svært for Tim at komme til afslutning. I angrebet blev der lagt pres, så spillerne kom til frie afslutningsmuligheder. Rasmus Skovshoved demonstrerede endnu en gang, hvordan man scorer fra næsten 0 grader fra højre fløj - som højrehåndet.. Signe Birk og Johanne Høyer var tilkaldt fra U14 piger, og de gik ind og satte et godt præg på kampen, med flere flotte scoringer.
Med en hurtig komfortabel føring, blev der byttet meget rundt på pladserne, så alle spillere fik afprøvet nogle utraditionelle pladser på banen. Opgaverne blev løst flot, og Struer Håndbold vandt en sikker sejr på 25-12.

Struer Håndbold 1 skulle i 2. Division møde lokalrivalerne fra HH90. De to hold har mødtes 3 gange før jul. Til kval turneringen og 2 gange i turneringen. HH90 vandt det første opgør med 1 mål, 2. opgør sluttede uafgjort mens Struer vandt den seneste kamp med 2 mål. Der var derfor lagt op til en spændende og lige kamp i Struer Energi Park søndag eftermiddag.
Der var dog ikke noget der tydede på spænding i starten af kampen. Det var et hjemmehold i fuld kontrol der startede kampen. Holstebro kunne ikke komme til scoring, og Struer drengene satte effektivt angrebene op.
Halvvejs igennem første halvleg havde kampen imidlertid skiftet karakter. Struer blev ramt af nogle dumme udvisninger, Simon F og Mads LJ måtte udgå med skader, mens Viktor Brogaard var ude og tapet en skadet hånd op. På banen levede spillet ikke op til den gode start. Gæsterne fra Holstebro var dygtige til at udnytte muligheden for at komme tilbage i kampen. Det hele blev vendt på hovedet, og så var HH90 foran med 2.
I halvlegen blev der gjort status. 8 spillere skulle forsøge at komme tilbage i kampen for hjemmeholdet. Det var ikke alt der var lige godt i 2. halvleg, men drengene gik for alvor ind og tog ansvar. Emil stod en ganske fin kamp, og havde stort set kun problemer med Sylvester Holst Hansen fra back positionen. Angrebsmæssigt løftede specielt Oliver Søgård sit spil, og fik trukket de øvrige bagspillere op med gode opspil. Struer Håndbold fik udlignet, men Holstebro trak endnu en gang fra. Hjememholdet gik frem i forsvaret og det pressede Holstebro. Presset blev Hosltebro også, da de røg ind i en del udvisninger. nogle udvisninger var måske til den hårde side, men Struer fik udnyttet overtallet til at bringe sig på lige. Det lykkedes faktisk også for Struer at brige sig foran. Jakob Korsbo fik sat et par flotte scoringer ind fra venstre fløj. Foran 22-21 kunne Mathias have afgjort kampen i Struers næstsidste angreb. Chancen blev misbrugt, men helt uforståeligt blev der ikke dømt straffe, da Mathias blev ramt i hovedet af en Holstebro forsvarer. Holstebro fik derfor chancen for at udligne. Chancen blev dog forpasset, da dommerne lavede endnu en fejlvurdering, og dømte angrebsfejl på Holstebros højre back. Struer havde bolden i kampens sidste sekunder og Viktor Brogaard fik chancen for at score. Skuddet blev brændt, men hjemmeholdet sikrede sig en rigtig dejlig sejr på 22-21.