U10 piger spillede uafgjort igen igen

Søndag formiddag drog U10 pigerne fra Struer Håndbold afsted til Ikast for at se om 3. gang kunne være lykkens gang for en sejr. I de sidste 2 opgør er kampene endt uafgjort, så nu måtte der kunne trækkes en sejr hjem til Struer.
Kampen startede med masser af løb frem og tilbage, da de to hold gerne vil hurtig op og score. Hjemmeholdet kom først foran, men så ville Struer pigerne det anderledes og efterfølgende fik udeholdet scoret et par gange og dermed kom foran. Hjemmeholdet havde svært ved at score på udeholdets målmand Majamia Kandelsdorf som stod rigtig ii kampen, med stor hjælp fra et godt dækkende og kæmpende forsvar. Det var fair at der ved pausen stod 6-6.

Pausen blev for udeholdets vedkomne brugt på at tale om bevægelse uden bold i angrebsspilet, men det blev aldrig en succes. Struer pigerne kæmpede flot i hele kampen og med 1 min igen kom Ikast foran 10-9, så det så lidt svær ud for udeholdet. Men med 15 sekunder igen lykkes det at få udlignet, så Struer kunne få 1 point med hjem.