U10 piger tabter sidste kamp

Struer Håndbolds U10 piger havde revance tilgode  efter de i sidste kamp tabte i Ikast med 9-5. Udeholdet er et godt hold og spiller godt håndbold, så hjemmeholdet skal være på dupperne og klar fra start. Det var Struer pigerne så ikke og havde det svært i 1 halvleg.
Intet af det aftalte lykkedes, og venligheden i forsvaret var dog til stede. Ingen tacklede samt ingen hjælp til Majamia Kandelsdorf i målet. Angebsspillet lykkes heller ikke helt efter planen. så det må siges at være fortjent at hjemmeholdet var bagud med 9-0 til pausen.

I pausen blev der snakket om at man skulle være mere hård i forsvaret og dermed tackle dem noget mere, så udeholdet kunne få lidt modstand samt lidt mere bevægelse i angrebsspillet, så man kunne få nogle afslutninger tættere på mål.

Alt det der blev snakket om i pausen lykkes i 2 halvleg. Der blev tacklet og bevægelsen i angrebsspillet kom godt i gang. Mangen flotte gennemspil af Julie Nybo og Camilla Quistgård og sidst nævnte lavede alle 3 Struer mål. Holdet fortjener Stor ros for et god anden halvleg som hjemmeholdet vinder med 3-2.