U14 drengene 1 mål fra oprykning til 1. Division

U14 drengene fra Struer Håndbold havde på forhånd flere odds imod sig, da de søndag havde muligheden for at spille sig i første division. Det de selv kunne gøre noget ved, var at besejre et Tvis hold, der har vist en opadgående formkurve. Dernæst skulle man håbe på, at resultaterne flaskede sig i de andre 2. Divisions puljer. Kun de to bedste 2’ere vil komme med puljevinderne i 1. Division.

Selvom Tvis ikke har været en del af topstriden, så har de formået at drille alle de foranliggende hold. Det var også Tvis der kom bedst fra land i søndagens kamp. De fodrappe spillere fik lagt et rigtig godt pres, og fik i den grad testet Struer forsvaret. Det virkede som om, Struer spillerne vil lidt mærket af kampens alvor, og det smittede af på spillet. Det blev dog til flere gode aktioner, hvor Mathias Gregersen fik indstillet kanonen til nogle flotte mål. Oliver Søgaard blev tacklet i en fri kontra, og måtte sidde ud i halvdelen af kampen. En bet for både angrebsspillet og forsvarsspillet. De to hold fulgtes ad til halvleg, hvor stillingen var lige, 11-11.

Anden halvleg forsatte i jævnbyrdighedens tegn og de mange tilskuere, der havde fundet vej til hallen, fik spænding for alle pengene. Dramatik blev det også til, da først målvogter Emil Madsen måtte på bænken efter et skud direkte i hovedet. Dernæst måtte Viktor Brogaard udgå af kampen. Victor Brændgaard fra Tvis kom stormende i en kontra og løb uheldigvis direkte ind i Viktor Brogaard. De to stødte hovederne sammen, og efter en pause måtte de begge forlade banen. Ligesom i kampen mod HH90 gav skudtruslerne fra distancen mulighed for at spille stregen fri. Det blev til flere frispilninger og scoringer af Mads Johannesen. Også Viktor Krabbe havde flere scoringer fra højre fløj.

Det lykkedes ikke hjemmeholdet at vriste Tvis af sig, og Tvis kunne mod slutningen bringe sig foran med 25-24 med 30 sekunder igen.

Oliver Søgaard sørgede for udligning og så var det ellers hjem og forsøge at fiske bolden. Tvis kom til en afslutning, som Emil Madsen klarede. Desværre var der kun få sekunder tilbage på klokken og kampen endte uafgjort.

Et fair resultat, selvom en sejr til Struer Håndbold havde været at foretrække. Det tabte point skulle vise sig, at blive dyrt for Struer, da resultaterne i de andre puljer artede sig vores vej. Hvis Struer havde besejret Tvis, ville det have været nok til oprykning. Nu står den i stedet snart på fortjent juleferie, og så glæder vi os til en tur mere i 2. Division.