U18 piger i 2. Division

Struer Håndbold U18 piger tog søndag på hjemmebane imod Håndbold Øst. En kamp som Struer skulle vinde, hvis oprykning til 2. division skulle blive til en realitet.

Struer pigerne var præget af nerver, og kom nervøst fra start. På trods af det kæmpede Struer og stod godt i forsvaret. Angrebsspillet var også præget lidt af nervøsitet, med nogle tekniske fejl til følge. Pigerne fortsatte dog ufortrødent, og kunne gå til pause med en føring på 10-8.

Det virkede til at pigerne spillede mere frit fra starten af 2. halvleg og fik hurtigt lagt afstand til håndbold Øst. Struer fik oparbejdet et forspring på 8 mål og kunne sikkert køre sejren i hus på 24-19.

Kampen blev kulminationen på et flot efterår, hvor pigerne har vundet de seneste 7 kampe med en målscore på +58. Det betyder så på samme tid oprykning til 2. division efter jul hvor stærkere modstandere venter.