U14 drenge 2. Division sikrede sig fortjent sejr over Holstebro

Hvis Struer Håndbold skulle sætte 2. pladsen i puljen over styr, skulle HH90 besejre Struer på hjemmebane i Gråkjær Arena. Holstebro kom da også med en masse energi i kampens indledning, og bragte sig foran 3-1. Uden at gå i panik, spillede Struer sig langsomt ind på Holstebro, og fik langsom greb om tingene. Mathias Gregersen har de seneste kampe spillet sig op, og han sled godt for målene i dag. halvvejs igennem første halvleg var hjemmeholdet Holstebro stadig i front og førte kampen 7-4. En god Struer periode på 5 minutter bragte balance i regnskabet 8-8. Oliver Søgård styrede spilfordelingen på centerpladsen og Jakob Gravesen spillede stort på stregen og i forsvaret.

De to hold skiftedes til at score og gik til pause 11-11.
I anden halvleg forsatte Struer et rigtig godt forsvarsspil, men trods nogle små føringer kunne de ikke trække fra. Holstebro bragte sig endda foran 19-17 med 7 minutter tilbage af kampen. Struer spillerne gav ikke op, og da Holstebro fik udvisning for skub i ryggen på Viktor Brogaard, gav det anledning til at Struer kunne udligne.
Jakob Korsbo tog ansvar og bragte Struer Håndbold foran med 20-19, men kampen var stadig på vippen. Begge hold ville så gerne vinde kampen, så alle dueller blev udkæmpet som var de kampafgørende.
Foran med 20-19 afgjorde Simon Zobbe kampen med scoring fra venstre fløj. Holstebro forsøgte sig, men måtte erkende nederlag i en tæt kamp. En rigtig dejlig sejr for Struer Håndbold der tabte til HH90 i kvalturneringen og spillede uafgjort i første runde.

Med sejren er Struer Håndbold sikker på 2. pladsen i puljen.
Sidste kamp før jul spilles søndag den 9. Kl 14.20 i Struer Energi Park, hvor modstanderen er Tvis.