Struer og Lemvig delte efter hektisk afslutning

U12 pigerne fra Struer Håndbold havde revanche tilgode fra første spillerunde mod NNFH Lemvig. I de to holds første møde, blev Struer besejret på hjemmebane med 16-10. Et resultat der ikke skulle gentage sig. Struer havde det dog svært i kampens begyndelse, hvor det offentsive Lemvig forsvar ikke bekom Struer spillerne vel. De gange, hvor spillere løb for hinanden, kom man rimelig nemt til kvalificerede afslutninger. På samme måde betød bevægelse en hel del i forhold til succesraten i forsvaret. Når spillerne dækkede op, var det nemmere for målmandsvikaren Julie at redde skuddene. De to hold fulgtes ad gennem hele kampen med sikftende føringer. Mod slutningen af kampen havde Struer overtaget, og det lignede, at gæsterne skulle tage sejren. Foran med 13-12 erobrede Struer bolden med knap et minut på klokken. Hjemmeholdet gik offentsivt og åbnede pladsen til et indspil til stregen. Desværre blev der dømt overtrådt og bolden til NNFH Lemvig. I et sidste forsøg skud Lemvig et par meter udenfor tremeteren. Et meget velkvalificeret skud, som gik op i målhjørnet til slutresultatet 13-13. Selvom Struer smed sejren til sidst, må det uafgjorte resultat siges at være retfærdigt efter kampens udvikling.

Også hold 2 har været i kamp i weekenden.
Lørdag mødte oldet på udebane NSK Håndbold, Krunderup. Kampen endte med hjemmesejr på 15-6, men set ud fra kampens forløb, er resultat ikke helt retvisende for kampen. Struer holdet var i lange perioder helt lige med NSK, men havde nogle få udslagsgivende udsving. Holdet skal træne, at der skal løbes uden bold og afsluttes på de rigtige chancer. Der er dog ingen tvivl om, at der ligger væsentlig flere point og venter på holdet, når vi når på den anden side af julepausen.