God kamp af U10 piger

Hvide Sande - Struer Håndbold 8-12 (2-7)
Søndag formiddag skulle Struer forsøge at spille lige så godt som i sidste weekend. Udeholdet startede rigtig godt og kom hurtig foran 3-0 og stod rigtig godt i forsvaret. Inden kampen blev der snakket om at man skulkle bevæge sig ude bold og hjælpe side makkeren og det måtte man sige at der lykkes. Mange flotte scoringer blev det til. Det var fuld fortjent at udeholdet kunne gå til pausen med en 7-2 føring. Pausen blev brugt at ændre nogle ting og lidt taktiske løb skulle man gerne kunne udnytte. Dette kom aldrig til at lykkes, så der er noget at øve på inden sæsonens sidste kamp. 2 halvleg blev ikke den samme oplevelse som første, da man forsøgte andre opstillinger og nogle skulle prøve nye pladser på banen. Struer havde godt styr på det og en velspillende Camilla Quistgård blev holdets topscore med 6 mål.Godt kæmpet i dag piger.