2. division drenge hænger på i toppen.

Efter 19 dages kamppause skulle U14 drenge fra Struer Håndbold i gang med 2. runde af turneringen. Første modstander var Fjends HK på udebane. De to holds første møde gav en smal 2 måls sejr til Struer.
Selvom om spillet ikke helt hang sammen i kampens start, var det gæsterne fra Struer, der kom bedst fra land. Emil Madsen har løftet sit målmandsspil gennem de seneste måneder, og igen mod Fjends, var han en sikker sidste skanse. I angrebet så man i glimt noget af det spil, som Struer spillerne skal bruge i de sidste afgørende kampe. Det blev igen bevist, at håndbold er en simpel sport, når man kommer i løb og spiller hinanden op til skud. Mathias Gregersen fik gang i afslutningerne ude bagfra, mens det kneb mere med gennembrud fra de øvrige positioner. Hjemmeholdet Fjends ville lege med, og stillingen ved pausen var 9-9.
Struer havde god opbakning af forældre til onsdagens kamp og de kunne se drengene bringe sig foran med 3 mål, og med mulighed for at bringe sig yderligere foran. Desværre blev der sjusket og i forsvaret blev der ikke lukket ordenligt af. Banens mindste spiller drev gæk med Struer forsvaret og fintede sig igennem til først reducering og siden uafgjort. Hjemmeholdets publikum vågede op og hjalp Fjends til en slutspurt. Struer hang på, og ville ikke slippe de to point.
I kampens sidste minut reddede Emil skuddet fra hjemmeholdets venstre back, så Struer kunne etablere et sidste afgørende angreb. Et godt gennemspillet angreb endte med et kryds og indspil til stregen. Mads Johannesen kronede en flot forsvarskamp med scoring til slutresultatet 20-19. Fjends fik en sidste mulighed, men igen var Emil Madsen sikkerheden selv.
Med sejren generobrede Struer Håndbold 2. pladsen i 2. division. Allerede torsdag aften skal holdet i aktion igen. På hjemmebane i Struer Energi Park tager de kl. 19.00 imod Hvide Sande KFUM. Der skal to points mere på kontoen inden holdet lørdag eftermiddag spiller topopgør mod Håndbold Øst i Borbjerg.