Sejr og nederlag til U12 piger.

U12 pigerne fra Struer Håndbold havde to hold i aktion på hjemmebanen søndag.
I den første kamp skulle hold 2 på en svær opgave mod Mejrup Hvam. Gæsterne ligger helt i toppen og er alt for gode til at spille i C rækken. Selvom hjememholdet gjorde god modstand, var der aldrig tvivl om kampens vinder. Mejrup Hvam vandt kampen 19-11 og er klar til at rykke i B rækken efter jul.
Hold 1 pigerne skulle møde Hjerm i et opgør mellem top mod bund. Selvom Struer holdet ikke leverede deres bedste indsats i første halvleg, kunne de alligevel gå til pause foran 5-2. Anden halvleg burde ikke have været spændende, men det var alt for lidt fart og glæde over hjemmeholdets spil. Det virkede til tider, som om spillerne hellere ville alt andet end håndbold. Freja leverede en stor kampen i målet, og var stærkt medvirkende til, at Struer holdet trods alt vandt kampen. Resultatet blev 11-10