U10 piger i to kampe mod Herning.

Søndag den 4. november skulle Struer pigerne møde rækkens tophold, som ikke havde tabt endnu. Det var spændene, om udeholdet kunne gøre noget ved det. Herning kom stærkt ud til kampen og det kan man ikke sige at udeholdet gjorde. Struer spillerne hang ikke sammen og kunne ikke dække op, så det det blev til en meget svær udekamp for Struer. Udeholdet kunne tage hjem med et nederlag på hele 13-5. Næste søndag skal Struer, så møde Herning igen, men denne gang på hjemmebane i Struer Energi Park.

Søndag den 11. skulle der rettes op sidste weekends nederlag til Herning. I uges løb er der trænet meget forsvarsspil, da modstanderne var gode i angrebsspillet. Struer kommer også godt fra start og kæmper rigtig godt i forsvaret og hjælper en ellers stærk spillende målmand i Majamia Kandelsdorf for hjemmeholdet. Struer har lidt svær ved at score i den anden ende, da udeholdets målmand stod rigtig godt. Struer er fortjent bagud 5-1 i pausen.
Hjemmeholdet kommer godt ud til 2 halvleg og viser at de stadig vil kæmpe. Struer kæmper godt i forsvaret og flere ting lykkes også i angrebsspillet, men der er desværre ikke nok til at slå de stærke piger fra Herning. Kampen endte med Herning sejr på 12-6